Nieuwe Creatieve Workshopreeks voor Volwassenen

Gepubliceerd op 12 februari 2024 om 10:53

De bibliotheek heeft geluisterd naar de wensen van haar bezoekers en komt met een nieuwe, creatieve workshopreeks speciaal voor volwassenen. Vanaf 6 maart kunnen volwassenen hun creatieve kant ontdekken en ontwikkelen tijdens de driedelige workshopserie onder leiding van kunstenaar Marleen van Zwienen.

De workshops vinden plaats op de eerste woensdagmiddag van de maand, van 15:00 tot 17:00 uur. Elke sessie staat in het teken van een andere techniek, waardoor deelnemers een breed scala aan creatieve vaardigheden kunnen verkennen.

Bij ons in de familie: Schilderen met Acrylverf

Ter gelegenheid van het thema van de Boekenweek, 'Bij ons in de familie', zullen deelnemers onder begeleiding van Marleen van Zwienen zich verdiepen in de kunst van het schilderen. Met behulp van acrylverf op doek zullen zij zichzelf of hun familieleden portretteren. Deelnemers wordt gevraagd een foto mee te nemen voor inspiratie. Marleen zorgt voor alle benodigde materialen, waarvoor deelnemers slechts de materiaalkosten aan haar hoeven te betalen. Deze kosten variëren van minimaal € 1,00 tot maximaal € 5,00 per sessie. Vooraf aanmelden is vereist.

De workshopserie is toegankelijk voor deelnemers vanaf 15 jaar en belooft een inspirerende en leerzame ervaring te worden voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden wil verkennen.

Voor meer informatie en aanmelding, bezoek: https://www.bibliotheekaanzet.nl/.../schilderen-met...