Week van de AfvalHelden 2024

Gepubliceerd op 20 februari 2024 om 13:42

waardering voor iedereen die werkt in de afvalbranche

De AfvalHelden van Waardlanden zetten zich dagelijks in om onze regio schoon en veilig te houden. Het werk gaat altijd door, onder alle weersomstandigheden, tijdens feestdagen ‘s nachts en in tijden van crisis.

Daar mogen we trots op zijn! Daarom zet Waardlanden alle hardwerkende mannen en vrouwen tijdens de Week van de AfvalHelden, van 4 tot en met 10 maart 2024 in het zonnetje. 

Op centrale plekken in de gemeenten kunnen inwoners de AfvalHelden van Waardlanden ontmoeten, een kijkje nemen in de voertuigen, achter het stuur kruipen van een inzamelwagen en meerijden op de veegwagen. Ook Is er een leuke winactie voor de jongste fans.

De Week van de AfvalHelden is een landelijk initiatief om Nederland aan te moedigen het belangrijke werk van onze AfvalHelden meer te waarderen. Regionale en landelijke media-aandacht helpt daarbij. Wilt u aandacht besteden aan de Week van de AfvalHelden? Dan bent u van harte welkom bij de Meet & Greet momenten.

Maandag 4 maart van 15.00 tot 16.30 uur

Leerdam - Europaplein, naast de ingang van het winkelcentrum


Dinsdag 5 maart van 15.00 tot 16.30 uur

Gorinchem – Stadhuisplein, voor het gemeentehuis


Woensdag 6 maart van 15.00 tot 16.30 uur

Hoornaar – Dirk IV plein nabij de scholen


Donderdag 7 maart van 15.00 tot 16.30 uur
Hardinxveld – Giessendam - Plein Houweningeweer

Tijdens de Meet & Greets zijn er ook AfvalHelden aanwezig om vragen van inwoners te beantwoorden over restafval verminderen en thuis afval en grondstoffen nóg beter scheiden. 

Winactie voor jongste fans 

Voor de jongste fans is er een speciale actie. Kinderen kunnen tijdens de Meet & Greets een mooie tekening of een knutselwerk geven aan de AfvalHelden. Daarmee maken ze kans op een leuke prijs. Opwaardlanden.nl/afvalhelden vindt u meer informatie over deze winactie.

Laat uw waardering zien

Niet alleen onze jongste inwoners uit de regio kunnen hun waardering uiten. Wij roepen iedereen op om mee te doen. Dat kan heel eenvoudig in uw wijk of bijvoorbeeld op de milieustraat: geef de chauffeurs eens een duimpje omhoog, wacht geduldig in een zijstraatje zodat de inzamelwagen kan passeren, geef eens een compliment, of kom naar een Meet & Greet. Deze kleine gebaren geven de AfvalHelden een goed gevoel, maken inwoners bewuster en brengen daarmee een circulaire samenleving weer een stapje dichterbij.

foto: Waardlanden