Natuurcentrum voor een heerlijke Lentedoedag

Op zondag 28 mei werd de jaarlijkse Lentedoedag gevierd in het Natuurcentrum. Het werd een dag vol plezier voor jong en oud. Volwassenen konden genieten van de minimarkt, waar ze naar hartenlust konden rondkijken en leuke vondsten konden doen. Daarnaast was er een Boerderij Loterij met tal van aantrekkelijke prijzen, mogelijk gemaakt door de sponsoring van verschillende bedrijven.

Lees meer »

Veteranencafé in “De Bunker”

Op zaterdag 1 juni 2024 vindt er in "DE Bunker," gelegen aan Vijfde Uitgang 3-5, 4201 XH Gorinchem weer een Veteranencafé plaats. Het Veteranencafé zal plaatsvinden tussen 14:00 en 17:00 uur.

Lees meer »

Zwemvierdaagse Caribabad

Ook dit jaar organiseert zwemvereniging de Linge PCG weer de Nationale Zwemvierdaagse voor Gorinchem en omstreken. De Zwemvierdaagse is dit jaar van dinsdag 28 mei t/m vrijdag 31 mei 2024 in het Caribabad (Bataafsekade 8) te Gorinchem.

Lees meer »

Zwerfafval met Nelleke en voorlezen Jantine

Op vrijdagochtend 31 mei, van 9:30 tot 11:30 uur, is Nelleke te gast bij de Ouder Kind Inloop in Wijkcentrum Rozenobel. In samenwerking met Nelleke Gouw, milieucoach bij Waardlanden, voorzien van afvalgrijpers, veiligheidshesjes en handschoenen, gaan we samen zwerfafval opruimen.

Lees meer »

Gorcum Live Presents

Na een pauze van twee maanden zonder optredens, is er zaterdag 25 mei, in De Aanlegsteiger, een avond gepland die bluesrockliefhebbers niet willen missen. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met een speciaal duo-optreden van twee fenomenale bands: Crossroads Collective en The Hounds of Blues.

Lees meer »

Les Saveurs de Metropole

Ontdek de charme van Frankrijk in Gorinchem bij "Montmartre aan het Melkpad"! Op zaterdag 1 juni 2024, van 10.00 tot 17.00 uur, transformeert Metropole de omgeving in een levendige Franse markt.

Lees meer »

De Zomer Picknick

Bereid je voor op een avond vol gezelligheid, eten, drinken en plezier. Sluit je aan bij onze zomerse picknick op een geheime, charmante locatie in Gorinchem op vrijdag 31 mei of zaterdag 1 juni 2024 om 18:30 uur. Nodig je vrienden en familie uit en geniet samen van smakelijke gerechten en koele drankjes in een relaxte ambiance.

Lees meer »

Workshop Vachtvilten

Tijdens deze workshopdag leer je onder leiding van Els van Lis de techniek van het vervilten van een geschoren schapenvacht tot een prachtig kleed. Er is keuze uit diverse vachten, zoals die van het Drentse Heideschaap, Walliser Schwarznase of Quessantschaap, met kleuren variërend van roomwit tot donkerbruin en alles daartussenin.

Lees meer »

Feestelijk Jubileumconcert 135 jaar De Bazuin

De Bazuin viert 135 jaar! Een feestelijk jaar dat zou beginnen met deelname aan het Jazz Festival en het Lingehavenconcert. Helaas zijn deze concerten afgelast. Nu staat het jubileumconcert gepland op vrijdag 13 september in de Grote Kerk van Gorinchem. Het wordt een aaneengesloten concert zonder pauze, met zeer verrassende elementen en solisten.

Lees meer »