Riveer vaart op 2 en 9 december volgens calamiteiten-dienstregeling

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 13:18

Vanwege ingeplande werkzaamheden aan onze schepen zullen we zowel op vrijdag 2 december als vrijdag 9 december vanaf 14.15 uur in de middag volgens calamiteitendienstregeling varen. Dit betekent dat we op de vaarroutes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld iets minder vaak varen dan normaal.

Eenmaal per uur een afvaart

Vanwege de werkzaamheden kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam varen. Tijdens de middagspits zal de verbinding naar Sleeuwijk en Hardinxveld en Werkendam niet ieder half uur, maar ieder uur varen. Raadpleeg de complete calamiteitendienstregeling via onderstaande button of via de reisplanner in de Riveer app of de website.

Riveer app: altijd op de hoogte

Om altijd op de hoogte te blijven over stremmingen en calamiteiten download je onze gratis Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers het snelst informatie over stremmingen, ook wanneer het weer opgelost is. Zorg wel dat je de meldingen aan hebt staan. Je kunt ze achteraf altijd terugvinden via 'bijzonderheden' in het menu.


«   »