Met Riveer naar het Waterpoortfestival: reserveer de watertaxi

Gepubliceerd op 8 februari 2023 om 11:15

Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april vindt het allereerste Waterpoortfestival plaats in Gorinchem. Het festival staat garant voor geweldige artiesten en een volle bak gezelligheid op een toffe locatie. Kriss Kross Amsterdam, La Fuente en The Dirty Daddies komen tijdens deze eerste editie naar Buiten de Waterpoort.

Kom je vanaf de overkant naar het Waterpoortfestival? Het evenemententerrein bevindt zich pal achter onze veersteiger. Scoor dus niet alleen een kaartje voor het festival, maar ook voor onze watertaxi. Dat is comfortabel heen en veilig terug.

Het reguliere veer vaart tot 'n uur of 6 (zie reisplanner voor exacte afvaarttijden), maar na die tijd is de watertaxi beschikbaar. Het festival begint op vrijdag- en zaterdagavond om 19.30 uur. Op beide avonden is de laatste afvaart met de watertaxi om 01.00 uur vanaf Gorinchem.

Reserveren verplicht

Reserveren voor deze afvaarten is verplicht (voor zowel de heen- als terugreis). Wil je gebruik maken van één van deze overtochten? Reserveer dan tijdig via telefoonnummer 0183-659 314 (keuze 3). De kosten voor de overtocht bedragen €7,48 p.p. enkele reis (dus €14,96 retour). 

Tickets moeten van tevoren aangekocht worden via onze website of de Riveer app. Wil je heen en terug met de watertaxi? Bestel dan 2 tickets p.p. Het is niet mogelijk om het ticket aan boord te kopen.