Gemeente zoekt figuranten

Gepubliceerd op 8 augustus 2022 om 10:08

De gemeente is over gegaan op een nieuwe huisstijl. Dit geldt natuurlijk voor alles, dus ook voor gebruik op social media, folders en de website. Om deze reden zal de komende tijd zal de beeldbank van de gemeente aangevuld worden en hierbij hebben zij uw hulp nodig.

Voor fotosessies zoekt Gorinchem figuranten. De fotografie wordt gebruikt in de nieuwe huisstijl van de gemeente. We zijn op zoek naar figuranten van alle leeftijden en vinden het belangrijk om de diversiteit en culturele mix in Gorinchem in onze fotografie te laten zien. Iedereen kan zich opgeven!

Beeldbank

Vindt u het leuk om te figureren op foto’s van de gemeente? De komende tijd zal de beeldbank van de gemeente aangevuld worden en hierbij hebben wij uw hulp nodig. Voor fotosessies zoeken wij figuranten. De fotografie wordt gebruikt in de nieuwe huisstijl van de gemeente, bijvoorbeeld op social media, folders en de website. 

Fotosessie Parkeren op 13 september

De eerste fotosessie met het thema Parkeren staat gepland op dinsdag 13 september 2022.

U mag zich alleen opgeven, maar ook bijvoorbeeld met een vriend(in) of zoon/dochter. Leeftijd maakt niet uit. Als u maar inwoner van Gorinchem bent. De fotosessie zal vooral in de binnenstad plaatsvinden.

Aanmelden

Geef hieronder aan of u opgenomen mag worden in onze database figuranten en of u beschikbaar bent op dinsdag 13 september 2022. De tijd dat u aanwezig bent bij de fotosessie is afhankelijk van uw beschikbare tijd. Een half uur kan soms al voldoende zijn. Heeft u zich opgegeven? Dan nemen wij contact met u op.

foto: Gemeente

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.