Geslaagd verlopen 40ste editie Zomerfeest Gorinchem

Gepubliceerd op 21 augustus 2023 om 13:36

De 40ste editie van het Zomerfeest in Gorinchem zit erop. Gemeente Gorinchem en de organisatoren van het Zomerfeest, stichting Zomerfeest Groenmarkt en organisatie Zomerfeest Varkenmarkt, kijken terug op een geslaagde jubileum editie.

Trots

Burgemeester Reinie Melissant: ”Zomerfeesten in Gorinchem zijn al 40 jaar een begrip en een mooie traditie in onze stad. Deze week heb ik gezien hoe onze prachtige binnenstad zomers sprankelde. Jong en oud hebben ieder op hun eigen manier genoten van een goed georganiseerd feest. Het vergt flexibiliteit, creativiteit en begrip om alles niet alleen sfeervol, maar vooral ook veilig te laten verlopen. We krijgen per slot van rekening in een week tijd duizenden bezoekers in onze binnenstad. Ik ben dan ook trots op de beide organisatoren, horecaondernemers, hulpdiensten, mijn eigen medewerkers en iedereen die een bijdrage heeft geleverd om van deze editie van de Zomerfeesten een succes te maken.”

Ouderwetse gezelligheid

Ard Blom, voorzitter stichting Zomerfeest Gorinchem: “We kijken als organisatoren terug op een zeer geslaagde jubileumeditie van het Zomerfeest. Ouderwetse gezelligheid op de Groenmarkt en op de Varkenmarkt. Jong en oud uit de regio heeft deze week genoten, het weer werkte mee en we zijn blij dat we samen met horecaondernemers, de gemeente, hulpdiensten zoals beveiliging en politie en andere partijen een bruisend feest hebben neergezet.”