Dierenasiel haalt mooi bedrag op tijdens collecte, maar houdt tekort op begroting

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 om 11:39

De recent gehouden collecte van Stichting Dierenasiel Gorinchem en Omstreken heeft een indrukwekkend bedrag van €27.681,63 opgeleverd, wat iets meer is dan het voorgaande jaar. Ondanks dit positieve nieuws blijft het dierenasiel worstelen met een aanzienlijk tekort op de begroting.

Het succes van de collecte is te danken aan de vrijgevigheid van de gemeenschap en de inzet van vele vrijwilligers die zich hebben ingezet om het dierenasiel te ondersteunen. Dit resultaat is een welkome aanvulling op de financiën van het asiel, maar er is nog steeds een dringende behoefte aan aanvullende steun om de activiteiten en zorg voor de dieren voort te kunnen zetten.

Om het dierenasiel te blijven ondersteunen, roept Stichting Dierenasiel Gorinchem en Omstreken geïnteresseerden op om lid te worden van de stichting 'Vrienden van het asiel'. Uw lidmaatschap en steun maken een groot verschil voor de dieren die afhankelijk zijn van de hulp en liefde van het asiel.

Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen of lid kunt worden van de stichting 'Vrienden van het asiel', kunt u contact opnemen met Stichting Dierenasiel Gorinchem en Omstreken op telefoonnummer 0183-624275.