Praktische bijeenkomst over gasvrije warmte oplossingen in de Donken

Gepubliceerd op 12 februari 2024 om 09:54

Laten we samen werken aan een duurzamere toekomst!

Energiecoöperatie De Knotwilg uit Gorinchem en de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland slaan de handen ineen om bewoners van de Gorkum te helpen verduurzamen. Woon je in de Dalemse Donken? Wil je samen met andere bewoners in je wijk energie besparen en (op termijn) gasvrij wonen? Doe dan mee met ‘Samen Gorkum Gasvrij’. 

Wat is het idee?

De bewoners kiezen op welke manier ze energie willen besparen en/of schone energie willen opwekken. Men helpt vervolgens met het maken van keuzes, de uitvoering van de plannen en het eventueel aanvragen van subsidies.

Wil je jouw huis verduurzamen maar weet je niet waar te beginnen? De Knotwilg en de Milieufederatie willen je graag helpen! Samen met je mede-buurtbewoners verduurzamen maakt meer mogelijk. Daarom organiseren we een bijeenkomst over praktische oplossingen voor je huis.

De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum Dalemplein, Kruithoorn 3, Gorinchem op 13 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.30 uur voor een inloop met een drankje. Aanmelden is niet nodig!

Voor meer informatie kun je ook mailen naar gorkumgasvrij@milieufederatie.nl of onze website bezoeken op www.gorkumgasvrij.nl.