Vernieuwd sanitair gebouw in Lingehaven opent zijn deuren in stijl

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 11:14

Het voorseizoen van de Lingehaven wordt gestart met  het vernieuwde sanitair gebouw dat zijn langverwachte onthulling nadert. Een grondige renovatie heeft het interieur van dit gebouw volledig getransformeerd, waardoor het van binnen niet langer te herkennen is. Hoewel de buitenkant grotendeels onveranderd blijft, zijn er enkele subtiele aanpassingen doorgevoerd.

In een gedurfde stap naar duurzaamheid zijn verschillende innovatieve technologieën geïmplementeerd. Zo wordt warmtewinning uit het water van de Lingehaven gebruikt en zijn zonnepannen op het dak geïnstalleerd. Deze keuzes onderstrepen ons streven naar een milieuvriendelijkere toekomst.

(meer tekst onder foto)

de laatste hand aan het leggen van zonnepannen

Een opvallende wijziging is de beslissing om de traditionele scheiding tussen heren- en damestoiletten los te laten. Hierdoor zijn genderneutrale toiletten en doucheruimtes gecreëerd, wat bijdraagt aan een inclusievere omgeving voor alle bezoekers.

En tot slot, goed nieuws voor alle gasten: douchen is nu volledig gratis! De dagen van het zoeken naar die laatste euro onderaan je tas behoren tot het verleden. We heten iedereen van harte welkom om te genieten van deze verbeterde faciliteiten in de Lingehaven