Gratis gebitscontrole bij Dierenziekenhuis Gorinchem

Februari is ook dit jaar de maand van de gebitsverzorging voor dieren. Daarom nodigt Dierenziekenhuis Gorinchem eigenaren van honden, katten, konijnen en cavia’s in deze maand uit voor een gratis gebitscontrole op afspraak. Tijdens deze controle beoordeelt een tandheelkundig dierenarts of paraveterinair de staat van het gebit van uw huisdier. Ook geven ze nuttige tips om het gebit in een topconditie te houden.  

Lees meer »

Dit vindt u van onze zorg

Elk jaar onderzoeken we via een enquête hoe patiënten de zorg in het Beatrixziekenhuis ervaren. Dat doen we om te onderzoeken of onze zorg aansluit bij wat mensen in onze regio nodig hebben. In dit artikel leest u de uitkomsten van dit onderzoek in 2022.

Lees meer »

Dikke pluim voor Rivas wijkverpleging

De cliënten van Rivas wijkverpleging beoordelen hun zorg gemiddeld met het cijfer 9. Dat is de uitkomst van het cliënttevredenheidsonderzoek over 2022. ‘Een resultaat waar wij ontzettend trots op zijn. Zeker in deze tijden met een groot tekort aan personeel, is dit echt een topprestatie van onze zorgverleners’, zegt Twan van den Munckhof, directeur wijkverpleging bij Rivas Zorggroep.

Lees meer »

Informatieavond over het prikkelbare darmsyndroom (PDS)

Rivas ledenorganisatie organiseert een informatieavond over het prikkelbare darmsyndroom. Prikkelbare darmsyndroom (PDS) is een veel voorkomende chronische darmaandoening. Patiënten kunnen last hebben van buikpijn, buikkrampen, problemen met de ontlasting, een opgezette buik of winderigheid door gasvorming. 

Lees meer »

Workshops voor jong en oud

Ik Vertel is een serie workshops voor jong en oud waarbij je in duo’s (een jongere met een oudere) aan de slag gaat met het maken van een korte vertelling rondom het thema “ eenzaamheid” die vertelling wordt ook daadwerkelijk in het theater met publiek uitgevoerd tijdens een slotavond.

Lees meer »

Meer weten over dementie?

Vanavond (12 januari) wordt het thema Dagbesteding voor mensen met dementie besproken in het Alzheimer Café Gorinchem. Wat kun je samen met je partner, vader of moeder doen als hij of zij dementie heeft? Wat doe je als praten niet meer lukt?

Lees meer »

Uitnodiging verwendag voor patiënten

Op zaterdag 4 februari, Wereldkankerdag, organiseert het Beatrixziekenhuis een verwendag voor alle mensen in de regio die worden behandeld voor kanker, of die hiervoor in het verleden behandeld zijn. De dag staat in het teken van relaxen en je even géén patiënt voelen.

Lees meer »