Simone den Dekker toegetreden als maat bij Maatschap Logopedie Beatrixziekenhuis

Gepubliceerd op 1 maart 2023 om 10:06

Per afgelopen januari is Simone toegetreden als maat bij Maatschap Logopedie Beatrixziekenhuis. Zij neemt het eigenaarschap over van Margreet Fortuin, die startte in het jaar 1996, toen Simone geboren werd -grappig detail-! Zij zet samen met Marceline Houwink de praktijk voort. 

Simone is 26 jaar en werkte al 2 jaar bij de praktijk. Als jonge logopedist zegt zij over haar toetreding: “Ik zag er een uitdaging in om heel anders te gaan werken en als eigenaar op een actieve wijze betrokken te zijn. We hebben een fijne sfeer in ons ervaren team. Ik heb er zin in, laten we het gewoon gaan doen!”

De afgelopen jaren behandelde Simone vooral peuters en schoolkinderen met spraak-taalproblemen en stempatiënten. In november 2022 behaalde zij haar specialisatie in de Preverbale Logopedie, de logopedie voor eet-drinkproblemen bij jonge kinderen.

Simone den Dekker

De nieuwe kennis en ervaring gaat zij inzetten voor baby’s met voedingsproblemen op het Geboorte- en Kind Centrum van het Beatrixziekenhuis, waar de praktijk verantwoordelijk is voor de gehele ketenzorg. Dat wil zeggen dat logopedisten van Maatschap Logopedie Beatrixziekenhuis de baby’s in de kliniek leren drinken en vervolgen vanaf ziekenhuisopname terug naar thuissituatie. Deze pre-/dysmature baby’s gaan tegenwoordig steeds vaker nog met sondevoeding naar huis. Later zien wij deze kinderen veelal ook weer terug op het multidisciplinaire carrouselspreekuur: het Nazorgbureau voor pre-/dysmatuur geboren kinderen op de Kinderpoli van het Beatrixziekenhuis.

Zie voor verder informatie: www.maatschaplogopediebeatrixziekenhuis.nl


«   »