Lactatiekundige en draagdoekconsulente Anita in het MamaCafé

Gepubliceerd op 7 juni 2023 om 10:52

Op vrijdagochtend 16 juni hebben we tijdens het MamaCafé bezoek van Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden. Zij komt van 10:00 tot 12:00 uur vragen beantwoorden over dragen en draagdoeken in de bibliotheek in Gorinchem.

Deze ochtend legt Anita zwangere vrouwen en jonge moeders alles uit over het dragen van je baby in een draagdoek. Jullie mogen de verschillende draagdoeken bekijken, voelen en even proberen. Ook leer je hoe je ze kunt gebruiken en wat de verschillen zijn tussen de diverse draagdoeken, bijvoorbeeld de ‘geweven’ en ‘rekbare’ draagdoek. Ook is er tijd om vragen te stellen. De consulente kan korte eenvoudige vragen beantwoorden. Heb je een ingewikkeldere of lange vraag, dan kan ze je doorverwijzen voor een afspraak bij een van de consulentes.

Overweeg je om je kindje te gaan dragen en wil je weten of dragen iets voor je is en welke draagdoek dan het beste bij jou past? Kom dan naar deze leuke ochtend!

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het MamaCafé! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

Het MamaCafé is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.