Kind- en oudercoach Manouk naar Ouder-Kind Inloop en PeuterCafé

Gepubliceerd op 7 juni 2023 om 11:13

Op vrijdagochtend 16 juni hebben we tijdens de Ouder-Kind Inloop bezoek van Manouk, gepassioneerde kind- en oudercoach die werkt vanuit een holistische en systemische visie. Zij komt van 9:30 tot 11:30 uur jullie vragen beantwoorden in Wijkcentrum Rozenobel. Op woensdagochtend 28 juni is zij van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig in het PeuterCafé in de bibliotheek in Gorinchem.

Als ouder wil je dat je kind lekker in zijn vel zit en dat het opgroeien fijn verloopt. Soms kan het lastig zijn om te weten hoe om te gaan met dingen die spelen of om te weten wat er omgaat in je kind. Als kind- en oudercoach is Manouk er om jou en je kind te ondersteunen in dit proces en samen te werken aan balans, rust en een gelukkige toekomst samen.

Manouk stelt kind en ouder centraal. Samen met jullie zoekt zij naar de oorzaak achter de klacht. Hierbij kijkt ze naar verschillende niveaus van ervaren: op lichamelijk niveau, op het gebied van gedachten en emoties en op energetisch niveau om zo de oorzaak van de klacht te achterhalen. Ieder kind is uniek en daarom hanteert Manouk een persoonlijke, op maat gemaakte benadering. De technieken die zij inzet geven spelenderwijs informatie, zodat het ook het kind aanspreekt.

Ben je benieuwd naar Manouk en naar wat haar werk als kind- en oudercoach precies inhoudt? Kom dan op 16 juni naar de Ouder-Kind Inloop of op 28 juni naar het PeuterCafé om haar te ontmoeten. Manouk zal daar aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden en jullie meer te vertellen over haar unieke aanpak. Zij kijkt er erg naar uit om kennis met jullie te maken.

Wil je niet wachten tot 16 of 28 juni? Neem dan alvast een kijkje op haar Instagrampagina (manouk_kindercoach) of website (www.manoukcoacht.nl).

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het PeuterCafé of de Ouder-Kind Inloop! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Het PeuterCafé is elke woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.