Techniekhavo-leerlingen van Lyceum Oudehoven slagen met uitmuntende resultaten

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 12:24

De recente diplomauitreiking aan de techniekhavo-leerlingen van Lyceum Oudehoven was een feestelijke gelegenheid. Deze leerlingen hebben niet alleen hun diploma behaald, maar hebben ook het techniekhavo-certificaat ontvangen, met buitengewoon goede examenresultaten. Een van de leerlingen, Stef de With, is zelfs cum laude geslaagd. 

Het Lyceum Oudehoven is trots op de prestaties van de techniekhavo-leerlingen en feliciteert de leerlingen voor hun behaalde diploma's en techniekhavo-certificaten.

De techniekhavo, onderdeel van Stichting CVO-AV, is een speciaal onderwijsprogramma dat gericht is op leerlingen die een toekomst in de techniek ambiëren. Deze opleiding kan worden gestart op het Gilde Vakcollege Techniek in Gorinchem en het Calvijn in Hardinxveld-Giessendam. In de bovenbouw stromen de techniekhavo-leerlingen vervolgens door naar het Lyceum Oudehoven. Dit schooljaar heeft de techniekhavo een belangrijke samenwerking opgezet met Avans Hogeschool om de aansluiting met het hoger beroepsonderwijs (HBO) te verbeteren.

De geslaagde techniekhavo leerlingen zijn trots op hun diploma - foto: Mark Hijmans