Lactatiekundige en draagdoekconsulente inOuder Kind Inloop

Gepubliceerd op 8 november 2023 om 09:21

Op vrijdagochtend 17november hebben we tijdens de Ouder Kind Inloop bezoek van Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden. Zij komt van 9.30 tot 11.30 uur vragen beantwoorden over deze twee onderwerpen in Wijkcentrum Rozenobel.

Deze ochtend legt Anitazwangeren en jonge moeders alles uit over het bij je dragen van de baby in een draagdoek. Jullie mogen de verschillende draagdoeken bekijken, voelen en even proberen. Ook leer je hoe je ze kunt gebruiken en wat de verschillen zijn tussen de diverse draagdoeken, zo wordt er uitleg geven over de ‘geweven’ en ‘rekbare’ draagdoek.

Ook is er tijd om vragen te stellen. De consulente kan korte eenvoudige vragen beantwoorden. Met plezier geeft ze tips of een advies op maat. Heb je een ingewikkeldere of lange vraag, dan kan ze je doorverwijzen voor een afspraak bij een van de consulentes.Overweeg je om je kindje te gaan dragen en wil je weten of dragen iets voor je is en welke draagdoek dan het beste bij jou past? Kom dan naar deze leuke ochtend!

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar de OuderKind Inloop! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

De OuderKind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.