Veilig Verkeer Nederland campagne op CBS De Tamboerijn: Zet je licht AAN!

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 11:47

Met de dagen die korter worden en de avonden die sneller donker worden, is het weer tijd om extra aandacht te besteden aan verkeersveiligheid. In deze tijd van het jaar, waarin we graag de warmte van kaarslicht opzoeken, is het cruciaal om ouders en kinderen bewust te maken van het belang van fietsverlichting in het verkeer.

Op CBS De Tamboerijn zijn ze actief betrokken bij de Veilig Verkeer Nederland campagne 'Zet je licht AAN!' Als onderdeel van deze campagne hebben de kinderen spaakreflectoren en glow-in-the-dark-fietssleutelhangers ontvangen. Deze initiatieven zijn bedoeld om de zichtbaarheid van verkeersdeelnemers te vergroten, met name in de donkere dagen voor Kerst.

Met deze preventieve maatregelen streeft de ernaar dat hun kinderen veilig de straten betreden en met een gerust hart de Kerstvakantie kunnen vieren. De ouders en verzorgers worden aangemoedigd om samen met hun kinderen de fietsverlichting regelmatig te controleren en aan te zetten voor een veilige rit naar school en thuis.

Voor verdere informatie over CBS De Tamboerijn en onze initiatieven kunt u onze website bezoeken op www.tamboerijn.nl.

foto: CBS De Tamboerein