Opschoondag Kremlin I in Gorinchem

Gepubliceerd op 22 december 2023 om 14:19

Op 4 januari bundelen Poort6, de gemeente Gorinchem, de politie, Avres, Schoon Gorinchem en Waardlanden hun krachten voor een gezamenlijke opschoondag bij Kremlin I. Deze inspanning is bedoeld om de buurt schoon en leefbaar te houden en nodigt buurtbewoners uit om deel te nemen aan deze waardevolle activiteit.

De opschoondag begint om 10.30 uur en buurtbewoners worden vriendelijk uitgenodigd om zich te verzamelen bij het werkgebouw van Avres, gelegen aan de Koningstabelstraat 57. Na een hartelijk welkom met koffie of thee zal de schoonmaakactiviteit van start gaan, waarbij Waardlanden voorziet in de benodigde schoonmaakmaterialen.

"Samenwerken aan een schone buurt draagt bij aan een prettige leefomgeving voor ons allemaal. We nodigen buurtbewoners van harte uit om deel te nemen aan deze gezamenlijke inspanning," aldus  de woordvoerder van Poort6].

Na een gezamenlijke inzet om de buurt op te schonen, wordt de opschoondag om 12.00 uur afgesloten bij het werkgebouw van Avres met een warm kopje soep.