Steek een kaarsje aan voor...

Gepubliceerd op 30 december 2023 om 10:00

Voor de vijfentwintigste keer wordt op Oudejaarsmiddag, vanaf 15.00 uur, een bijeenkomst georganiseerd, waarin afscheid genomen wordt van hen die het voorbije jaar zijn overleden en afkomstig zijn uit Gorcum of daarmee een band hadden.

De bijeenkomst vindt plaats in het centrum In de Toren aan de Krijtstraat in de binnenstad. Naaste familie van de overledene zijn hierbij van harte welkom en kunnen zich hiervoor aanmelden met maximaal twee gezinsleden via een mail naar: IndeToren@lvdherik.nl. Eventueel kunnen ook voormalige vrienden/buren/sportgenoten of collega’s van het werk zich aanmelden!

Door de aanmelding via een mail, kunnen wij u/hen ook op deze wijze informeren indien zich later nog wijzigingen voordoen, die voor van belang zijn om vooraf te weten!

De bijeenkomst wordt georganiseerd door een commissie van Stichting In de Toren, die dit herdenkings-, bezinnings- en ontmoetingscentrum beheert.

Afsluitend zullen bestuurders van de stad Gorinchem de bijeenkomst beëindigen door alle niet met name genoemde overledenen te gedenken.