Parkinson Café Gorinchem

Gepubliceerd op 8 januari 2024 om 10:57

Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er onderwerpen besproken.

Ontmoeting

Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten. Elke 3e dinsdag van de oneven maanden. Aanvang 19.30-21.30 uur, zaal open 19:00 uur. Toegang is gratis. Drankjes voor eigen rekening, € 1,00 per consumptie.

Volgende avond

Op dinsdag 16 januari verwelkomt Woonzorgcentrum De Bannehof vanaf 19.30 uur het Parkinson Café voor Gorinchem en omstreken. Het Parkinson Café fungeert als een informele ontmoetingsplek voor individuen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en geïnteresseerden.

Dit keer staat het thema 'Wat is ACP in de zorg?' centraal. Annemieke van Oostveen, specialist ouderengeneeskunde bij de Rivas Zorggroep, zal als spreker optreden.

De toegang is gratis. Voor aanmeldingen kan contact worden opgenomen via e-mail: info@parkinsoncafegorinchem.nl, of telefonisch via nummer: 06-57288893 (Ine de Ruijter, ergotherapeut bij Mijzo, bereikbaar van maandag t/m donderdag). Verdere informatie is beschikbaar op de website.