Schoon Gorinchem wint Duurzaamheid Award voor Zuid-Holland

Gepubliceerd op 24 januari 2024 om 11:08

Het burgerinitiatief Schoon Gorinchem heeft met grote vreugde de prestigieuze Duurzaamheid Award voor de provincie Zuid-Holland gewonnen. Met een overweldigende steun van 244 stemmen en een indrukwekkend gemiddeld cijfer van 9,4 heeft Schoon Gorinchem de concurrentie ver achter zich gelaten.

Deze bekroning met de Duurzaamheid Award is een erkenning voor de toewijding en inzet van de vrijwilligers van Schoon Gorinchem. Zij spannen zich in om samen met de inwoners van Gorinchem de stad schoon te houden en duurzaamheid te bevorderen.

Op 22 januari 2024 werden de enthousiaste vrijwilligers officieel bekroond met de duurzame award, vervaardigd van gerecycled materiaal. De feestelijke uitreiking vond plaats tijdens een bijeenkomst in het FIGI-theater in Zeist.

Het Burgerinitiatief Schoon Gorinchem ontving de award in de categorie "Opruimen Lokaal" met de meeste stemmen in Zuid-Holland.

Schoon Gorinchem is verheugd met deze prijs, die een waardering is voor al het opruimwerk dat door hen en vele andere vrijwilligers wordt verricht om Gorinchem schoon te houden.

Op zaterdag 23 maart gaan ze opnieuw in actie tijdens de Landelijke Opschoondag.