Hoogbegaafd Geluk Café: ontwikkelingsvoorsprong of hoogbegaafdheid?

Gepubliceerd op 27 januari 2024 om 10:02

Woensdagavond 7 februari komt Sabine Hessels opnieuw naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en samen ervaringen uit te wisselen. Met deze avond als thema: ‘baby’s, peuters en kleuters: ontwikkelingsvoorsprong of hoogbegaafdheid?’

Ken je die kinderen die kort na de geboorte al wijs de wereld inkijken? Alsof ze je al vragend aankijken en alles willen weten, ze observeren je. Dan ineens heb je een pittige peuter, die meer wil weten dan Google voor je kan beantwoorden. Vervolgens mogen ze eindelijk naar school.
Maar bestaan hoogbegaafde kleuters eigenlijk wel? Of is er eerder sprake van een ontwikkelingsvoorsprong? In het Hoogbegaafd Geluk Café gaan ouders in gesprek over dit onderwerp.

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19:15 zijn ouders welkom. De avond start om om 19:30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage. Je kunt je aanmelden via:
hoogbegaafdgeluk@outlook.com .