Ontdek Senia Leesclubs tijdens bijeenkomst in Bibliotheek Gorinchem

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 10:54

Maak vrijblijvend kennis met Senia Leesclubs tijdens een informatieve bijeenkomst in de bibliotheek. Leer meer over onze werkwijze en ontdek of een Senia Club bij jou past. Bij voldoende belangstelling wordt ter plekke een nieuwe club opgericht. De bijeenkomst richt zich op het genoemde thema/genre, maar ook interesse in andere Senia-thema's is welkom!

Na de introductiebijeenkomst biedt Senia op 1 februari om 14.00 uur in Bibliotheek Gorinchem een gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de leesclubs. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar en komen gemiddeld om de zes weken samen, met een zomerstop in juli en augustus.

De leesclubs bepalen zelf de locatie en het tijdstip van hun bijeenkomsten, variërend van thuis bij een van de leden tot een vaste plek zoals een bibliotheek, buurthuis of café.

De toegang tot deze kennismakingsbijeenkomst is gratis, en iedereen met interesse in Senia's leesclubs is welkom. Bij voldoende belangstelling wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Vooraf aanmelden kan via mwiegand@senia.nl.

Meer informatie is beschikbaar op: senia.nl/meedoen/kom-kennismaken/