Afvalhelden in de kijker

Gepubliceerd op 6 maart 2024 om 11:34

De AfvalHelden van Waardlanden zijn de stille krachten die onze regio schoon en veilig houden, ongeacht de weersomstandigheden, feestdagen, nachten, of zelfs in tijden van crisis. Deze week willen zij de bevolking van de verschillende gemeenten waar Waardlanden actief is, beter kennis laten maken met deze onmisbare teamleden.

Op dinsdagmiddag stonden de AfvalHelden op het Stadhuisplein, waar ze de inwoners ontmoetten en een inkijkje gaven in hun dagelijkse werkzaamheden. Mensen konden de voertuigen van dichtbij bekijken, plaatsnemen achter het stuur van een grote vuilniswagen en zelfs meerijden op de veegwagen. 

Vooral de ritjes op de veegwagen waren enorm populair bij de kinderen. De route rond het stadhuis, die herhaaldelijk werd gereden met de enthousiaste kinderen aan boord, was waarschijnlijk nog nooit zo schoon geweest.

Deze speciale aandacht voor onze vuilophalers is meer dan verdiend, gezien het immense werk dat zij verrichten. We zijn allemaal bekend met de beelden op het journaal van de bergen afval in steden wanneer er slechts enkele dagen geen ophaaldienst is geweest.

Na afloop van het evenement konden geïnteresseerden op een kaart hun complimenten achterlaten voor Waardlanden, als blijk van waardering voor het harde werk van onze AfvalHelden.

foto: GP-buro