Gratis Lezing over Het Belang van een (levens)testament door Erfrecht Partners

Gepubliceerd op 19 maart 2024 om 11:59

Bibliotheek AanZet - 20 maart - 14.30 - 16.00 uur

Het regelen van een (levens)testament is een cruciale stap in het plannen van uw nalatenschap, maar het kan een lastig onderwerp zijn om aan te snijden. Een veelvoorkomende misvatting is dat mensen denken dat hun huidige testament alles al goed regelt, of dat alles automatisch goed geregeld is volgens de wet. Maar dat is niet altijd het geval. 

Soms moeten familieleden naar de kantonrechter stappen omdat niet duidelijk is wie beslissingen mag nemen als iemand dat zelf niet meer kan. Het is belangrijk om dit nu te regelen, terwijl het nog kan.

Om u te informeren over de essentiële aspecten van een (levens)testament en de werkwijze van Erfrecht Partners, nodigt de Bibliotheek AanZet u uit voor een kosteloze lezing op woensdag 20 maart 2024 bij de Bibliotheek AanZet in Gorinchem. In iets meer dan een uur tijd wordt u bijgepraat over de belangrijkste zaken omtrent erfrecht en de diensten van Erfrecht Partners.

Details:

  • Datum: Woensdag 20 maart 2024
  • Tijd: 14:30 - 16:00 uur
  • Locatie: Bibliotheek AanZet Gorinchem, Groenmarkt 1, Gorinchem
  • Inloop: Vanaf 14:00 uur

De lezing wordt verzorgd door Erfrecht Partners, een deskundig team dat gespecialiseerd is in erfrecht en nalatenschappen.

Deelname aan de lezing is gratis, maar aanmelden is verplicht via de website van Bibliotheek AanZet: https://www.bibliotheekaanzet.nl/activiteiten/lezing-erfrecht?waar=gorinchem.