Klein meisje betrokken bij ongeval

Op maandagochtend 15 juli 2024, omstreeks 11:26 uur, werd een klein meisje aangereden door een personenauto op het Melkpad. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Gelukkig liep het goed af; het meisje had slechts een schaafwond op haar gezicht en is voor controle naar de huisarts gebracht.

Lees meer »

Pas op; Oplichting door nepagenten

Mensen, met name ouderen, worden herhaaldelijk het doelwit van fraudeurs die zich als politieagenten voordoen. Deze vorm van oplichting, die in diverse varianten optreedt, is de afgelopen weken landelijk toegenomen. Recentelijk werden ook ouderen in Lindeborg, Gorinchem, benaderd door deze nepagenten. Gelukkig herkenden de senioren de fraude en verbraken snel de verbinding. De politie benadrukt dat echte agenten nooit aan huis komen om waardevolle bezittingen of bankpassen op te halen.

Lees meer »

Veel schade door brand in woning Hoogblokland

In een woning aan het 't Hoog in Hoogblokland is dinsdagavond 2 juli 2024 brand uitgebroken. De brand ontstond in de keuken van de woning, De brandweer van Arkel kreeg omstreeks 19.10 uur een melding van de brand en ging daarop met spoed ter plaatse.

Lees meer »

Brandweer rukt uit voor vergeten pannetje op het vuur; bewoner gewond

De brandweer is vrijdagavond 28 juni 2024 met meerdere voertuigen uitgerukt naar de Van Goudoeverstraat in Gorinchem. Daar zou brand zijn ontstaan op de 6e verdieping van de flat. Ook zou er nog een persoon in de woning aanwezig zijn. Politieagenten kwamen als eerste ter plaatse en haalde de bewoner uit de woning. De man raakte gewond aan zijn hoofd.

Lees meer »

Fietsster en auto botsen op rotonde

Op de Spijksedijk in Gorinchem heeft vrijdagmiddag 28 juni 2024 omstreeks 13.30 uur een aanrijding plaatsgevonden. Op de rotonde bij de Lingebrug botste een afslaande automobiliste tegen een fietsster.

Lees meer »

Schade bij kop-staartbotsing

Op de Vroedschapstraat in Gorinchem heeft vrijdagochtend 28 juni 2024 een aanrijding plaatsgevonden. Een automobilist remde rond 11.00 uur om een voertuig uit een zijstraat van rechts voor te laten gaan. Een andere automobilist zag dit te laat en botste achterop.

Lees meer »

Fietsster botst tegen spiegel van taxibus

Op de Concordiaweg in Gorinchem heeft donderdagmiddag 27 juni 2024 een aanrijding plaatsgevonden. Vanwege het warme weer werd de Concordiabrug gekoeld met water. Hierdoor lag op het wegdek van de brug een plas water.

Lees meer »

Streekbus en auto botsen op Banneweg

Op de Banneweg in Gorinchem heeft donderdagochtend 27 juni 2024 een aanrijding plaatsgevonden tussen een streekbus en een auto. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.30 uur ter hoogte van het Beatrixziekenhuis.

Lees meer »

Stapel gedumpte kleding in brand

Op de parkeerplaats aan de Hoefslag in Gorinchem heeft zondagavond 23 juni 2024 een stapel gedumpte kleding in brand gestaan. De brandweer werd omstreeks 19.45 uur gealarmeerd. Het zwerfvuil was een dag eerder al via de Fixi app doorgegeven aan de gemeente, maar nog niet opgeruimd. Zondagavond stond de stapel kleding in brand.

Lees meer »