Home » Muziek » Lunchconcert weer terug

Red Hot Chilinators – RHCP tribute

De Red Hot Chilinators zetten elke tent op zijn kop. Met al alleen maar lovende reacties en de ambitie om de beste Red Hot Chili Peppers-tribute van Europa te worden is dit een band die je gezien en gehoord moet hebben.

Lees meer »

Vesting Jazz Gorinchem

De 48ste editie van het Jazzfestival zit er al weer op. De naam waar het mee begon is ondertussen iets aangepast. Vesting Jazz Gorinchem is het nu. Voorgekomen uit het feit dat Gorinchem de mooiste Vestingstad van Nederland is.

Lees meer »

Lingenhavenconcert 2022

Vrijdag 16 en zaterdag 17 september wordt de rustieke Lingehaven te Gorinchem weer omgetoverd voor een uniek openluchtconcert. Voor de zevende maal wordt dit klassieke concert georganiseerd, nadat het verleden jaar door de pandemie werd geannuleerd.

Lees meer »

Lunchconcert weer terug

De Lunchconcerten in de Grote Kerk stonden stil tijdens de wintermaanden. Stichting Vrienden van de Grote Kerk gaan nu opnieuw beginnen. Elke woensdag om 12.15 uur is er de komende weken een concert. Zo'n uurtje kunt u bij elk Lunchconcert genieten van diverse soorten muziek en zang. Van de toonaangevende cellist Ella van Poucke tot aan Luguster met Helga Buitelaar.

Lees meer »