Avondvullend Rock-feest 10-jarige band The Nino’s

Rockband The Nino’s treden op zaterdag 10 juni op in BuBeClu aan de Nijverheidsstraat 2 in Aalburg. De 10-jarige band bestaat uit vijf echte rockers: Nino Henry op de  Bas, Kees Vos en Dave De Vaan met gitaar, Tonny Hussaarts achter het drumstel en zanger Andre Eggebeen.

Lees meer »

Bazaar/rommelmarkt Ichthuskerk Meerkerk

Zaterdag 17 juni a.s. organiseren we een bazaar/rommelmarkt in en rondom de Ichthuskerk, Burg. Sloblaan 23 te Meerkerk (tegenover de watertoren). De markt is van 08.30 uur tot 13.00 uur. Er kunnen allerlei spullen worden gekocht van boeken tot speelgoed, van glaswerk tot elektronica. 

Lees meer »

Geslaagde 25ste Jubileumeditie Vierdaagse Alblasserwaard!

Afgelopen week was Hoornaar wederom het start-/ en eindpunt van de Vierdaagse Alblasserwaard. Voor de 25 ste keer werd het evenement georganiseerd. Met een stijging van 30% (maar liefst 6500 bezoekers jong & oud bezochten het evenement) kijkt de organisatie trots terug op een geslaagde jubileum editie.

Lees meer »

Sacred English choral music of the 20th century

Engeland is bij uitstek het land van de koormuziek. De eeuwenlange traditie van de dagelijkse Evensong heeft een schat aan prachtige koormuziek opgeleverd. Het Sweelinck Ensemble is samen met organist Hans Houtman in deze schatkamer gedoken en heeft een programma samengesteld met een selectie van de mooiste werken voor koor en orgel uit de 20e eeuw. 

Lees meer »