Zaterdag 22:30 uur staat het OV drie minuten stil

Een veilige reis voor jou én voor OV-medewerkers doen we samen. Vanuit ons hart. Vaak lukt dat. Helaas hebben we ook te maken met harteloze incidenten en geweld tegen onze medewerkers. Dat kan zo niet langer. Op zaterdag 20 april zetten we om 22:30 uur onze treinen, trams en bussen drie minuten stil. We laten ons hart spreken en zeggen 'nee' tegen geweld in het OV.

Lees meer »

Hoe speelden kinderen vroeger op Slot Loevestein?

Deze vakantie speel jij waarschijnlijk wel een spelletje op de iPad, bouw je iets van Lego of speel je een bordspel. Maar hoe ging dat vroeger eigenlijk? Waar speelden kinderen toen mee? Eeuwenlang hebben er kinderen op Slot Loevestein gewoond. Tot in de vorige eeuw zelfs. Hoe zag hun leven eruit? Moesten ze werken? Was er ook tijd om te spelen? Aan de hand van diverse opgravingen kunnen we laten zien dat er hier ook tijd was voor plezier

Lees meer »

Burgemeester Lichtenberg ontvangt eerste exemplaar

Werkendam - Op  zaterdag 13 april ontving burgemeester Lichtenberg uit de handen van Ds. Vis het eerste exemplaar van het boek ‘Aangesproken door glas’. Het rijk geïllustreerde boek vertelt aan de hand van de acht glas-in-loodramen in de kerk over het ‘Onze Vader’, het gebed dat iedereen kent.

Lees meer »

Burgemeester bezoekt Maranathakerk

Op zaterdag 13 april om 15.00 uur (inloop v.a. 14.30 uur) zal burgemeester Lichtenberg aanwezig zijn bij de officiële presentatie van het boek ‘Aangesproken door glas’. Het rijk geïllustreerde boek vertelt aan de hand van de acht glas-in-loodramen in de kerk over het ‘Onze Vader’, het gebed dat iedereen kent.

Lees meer »

Onderhoudswerkzaamheden A27 rond Koningsdag

Rijkswaterstaat meldt onderhoudswerkzaamheden aan de A27 in het weekend rond Koningsdag. Het betreft het wegdeel in de noordelijke richting: Breda → Gorinchem. Dit van vrijdag 26 april 21:00 uur tot maandag 29 april 05:00 uur. In deze periode voert Rijkswaterstaat verschillende werkzaamheden uit.

Lees meer »

Avondvullend optreden van The Nino’s

Rockband The Nino’s treden zaterdag 13 april op in dorpshuis BuBeClu aan de Nijverheidsstraat 2 in Aalburg. Deze band bestaat uit vijf echte rockers: Nino Henry op de  Bas, Kees Vos en Dave De Vaan met gitaar, Tonny Hussaarts achter het drumstel en zanger Andre Eggebeen. 

Lees meer »