Leuke spelletjesmiddag voor jong en oud in BuBeClu

Gepubliceerd op 25 februari 2024 om 11:51

Afgelopen zaterdag 24 februari organiseerde Carlo van der Heijden in BuBeclu aan de Nijverheidstraat 2 in Aalburg een gezellige spelletjesmiddag voor iedereen. Het is altijd spannend om iets voor de eerste keer te organiseren, maar het was een succes. Jong en oud kwamen er op af.

Gelijk om 14.00 uur waren er meer dan twintig mensen en gedurende de middag, kwamen er meer bezoekers. Moeders met kinderen, buurtbewoners en mensen van wat verder weg. Iedereen werd ontvangen met een gratis kopje koffie of thee en de toegang was ook gratis.

Mensen en kinderen die elkaar tot dan niet kenden gingen met elkaar dammen, schaken, sjoelen of een ander spel spelen. De dartbanen waren vooral bij de jongeren geliefd, maar ook de sjoelbakken waren constant bemand door zowel ouderen als jongeren. De bar en de keuken kregen in de loop van de middag ook bestellingen, want spelletjes spelen maakt ook hongerig en dorstig.

BuBeClu kijkt terug op een mooie gezellige en geslaagde middag, waarin ook contacten werden gelegd of vernieuwd. Bezoekers en vooral ouders vroegen of dit vaker kan worden georganiseerd.
Dit smaakt naar meer, volgens Carlo van der Heijden van BuBeClu.

foto: Marcel Vaandrager, bestuurslid BuBeClu