Dalton de Poorter blijft les geven tijdens de herfstvakantie

“Ik wil graag leren” zegt Eddie Williams “en daarom ga ik in de herfstvakantie naar school”. Daltonschool de Poorter organiseert in de herfstvakantie de Vakantieschool. Veel kinderen van groep 5 t/m 8 hebben zich opgegeven. Van 9 uur tot 3 uur worden er in de school prikkelende, leerbevorderende activiteiten in een ontspannen sfeer aangeboden. Naast taal en rekenen vinden er ook creatieve activiteiten plaats.

foto: De Poorter

Op maandag hebben de kinderen van groep 5 en 6 gewerkt rond het thema ‘Vincent van Gogh’. Op dinsdag werken de groepen 7 en 8 rond het thema ‘Gezonde voeding’. Er wordt gekookt en de leerlingen leren hoe ze op een gemakkelijke manier gezond en niet te duur kunnen eten. Een ontdekkingstocht waarbij veel nieuwe dingen worden geleerd. Wanneer deze Vakantieschool een succes is, zal dit vaker in een vakantie georganiseerd worden.

Geef een reactie