Twee aanhoudingen bij poging tot pinpasfraude 90-jarige vrouw

Hank - Twee jonge mannen zijn aangehouden op maandag 22 april, omdat zij verdacht worden van poging tot pinpasfraude bij een 90-jarige vrouw. Het gaat om een 20-jarige Amsterdammer en een 16-jarige jongen uit Heemskerk. In hun auto werd een kistje met sieraden aangetroffen, die mogelijk van een ander slachtoffer zijn. De recherche is opzoek naar de rechtmatige eigenaar van deze sieraden.

Lees meer »

Gebruik van elektrische steps

In steden over de hele wereld is een opvallende trend waar te nemen: steeds meer jongeren rijden rond op elektrische steps, vaak zelfs met twee personen per step. Hoewel dit vervoersmiddel voor veel plezier zorgt, zijn er enkele belangrijke veiligheidsrisico's waarvan gebruikers zich bewust moeten zijn.

Lees meer »

Auto te water na uitwijkmanoeuvre in Giessenburg

Een man is vrijdagochtend 19 april 2024 met zijn auto te water geraakt. Dit gebeurde langs de Hoefweg West in Giessenburg. De man week naar eigen zeggen uit voor een overstekende eend, raakte de macht over het stuur kwijt en belandde uiteindelijk in een sloot.

Lees meer »

Caravan in brand langs snelweg A15 bij Gorinchem

De brandweer is zaterdagochtend 13 april 2024 uitgerukt voor een buitenbrand langs de A15 bij Gorinchem. In de bosjes achter de geluidswal, ter hoogte van de Arkelsedijk, stond een caravan en tent in lichterlaaie. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het vuur te blussen.

Lees meer »

Wielrenner loopt fatale hoofdwond op

Op zondag 07 april 2024 vond net voor het middaguur een tragisch eenzijdig ongeluk plaats. Dit gebeurde op het fietspad onderlangs de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. Slachtoffer was een 64 jarige man uit Gorinchem.

Lees meer »

Ongeval met dodelijke afloop

Op vrijdag 5 april heeft een tragisch ongeval plaatsgevonden op de A15 bij Herwijnen, waarbij een persoon om het leven is gekomen. Het slachtoffer, een 50-jarige inwoner uit Tiel, reed rond 12.00 uur met hoge snelheid achterop een file die was ontstaan door een vrachtwagen die glas verloor bij knooppunt Deil.

Lees meer »

Man gewond na val met fiets in Gorinchem

Een fietser is donderdagochtend 28 maart 2024 gewond geraakt op de Nieuwe Wolpherensedijk in Gorinchem. Ter hoogte van de rotonde bij de A27 schrok de man van een plotseling afslaande scooter en kwam vervolgens hard ten val.

Lees meer »