Bestuurder vlucht na botsing

Op de Gildenweg in Gorinchem heeft dinsdagavond 20 februari 2024 omstreeks 18.00 uur een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Na de botsing ging één van de bestuurders er direct vandoor. De tegenpartij besloot de achtervolging in te zetten en wist de vluchtende auto op de Gerard van Lomstraat klem te zetten. Daar liet de man zijn auto achter en vluchtte te voet verder.

Lees meer »

Vrijwilligers zoeken opnieuw naar Yoran

Dit weekend hebben vrijwilligers opnieuw gezocht naar de 16-jarige Yoran uit Sleeuwijk, die sinds 24 december wordt vermist. Met behulp van honden en drones werd er gezocht in de Biesbosch, maar tot op heden ontbreekt ieder spoor van de jongen.

Lees meer »

Tuinhuisjes in brand op Volkstuinvereniging "Onze Vrije Tijd"

In de vroege uren van zondagmorgen, vond er een tragisch incident plaats  op het terrein van de Volkstuinvereniging "Onze Vrije Tijd", gelegen aan de Kleine Schelluinsekade in Gorinchem. Meerdere schuurtjes zijn ten prooi gevallen aan een verwoestende brand, die omstreeks 05.00 uur uitbrak onder nog onbekende omstandigheden.

Lees meer »

Ree aangevallen door hond

In de ochtenduren vond deze week een bijzonder bijtincident plaats nabij de Merwe Donk in Gorinchem. In deze omgeving liep een ree. Het dier werd opgemerkt door een loslopende hond en aangevallen.

Lees meer »

Man dreigt met vuurwapen

In Gorinchem heeft een groep jongeren twee vrijwilligers bij het COC uitgescholden, bedreigd en de regenboogvlag gestolen. Het COC zal aangifte doen van discriminatie en bedreiging. 

Lees meer »