Politiebureaus aanstaande dinsdag dicht

Op dinsdag 11 juni 2024 zullen de vakbonden een collectieve actie houden door politiebureaus met een publieksfunctie voor 24 uur te sluiten. Het algemene nummer 0900-8844 en het alarmnummer 112 blijven bereikbaar. U kunt ook in veel gevallen online aangifte doen.

Lees meer »

Zinkend schip op de Merwede

Update: 28 mei - De duwboot die zondagmiddag op de Boven-Merwede bij Gorinchem zonk, is geborgen. Het vaartuig is vervolgens naar een bergingsbedrijf overgebracht.

Lees meer »

Auto naast de weg

In de vroege uurtjes van zondag 26 mei 2024 snelden verschillende hulpdiensten naar de Parallelweg in Arkel na een melding over een auto die naast de weg stond. Om 03.15 uur arriveerden ze op de plek des onheils.

Lees meer »

Politie naar vechtpartij in Gorinchem; man gewond

De politie is zaterdagavond 25 mei in Gorinchem uitgerukt voor een melding van een vechtpartij met een mes. Rond 21.30 uur werd de vechtpartij gemeld op de Twijnderstraat. Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse en een man werd aangehouden.

Lees meer »

Kinderen mishandelen jongen

Vrijdagmorgen rond 08:15 uur werd er een jongen ernstig mishandeld door meerdere kinderen bij het station in Gorinchem. De politie zoekt naar de daders. De jongen liep verwondingen op aan zijn lichaam en met name aan zijn hoofd. 

Lees meer »