Home » Alarm 112 » Rookmelders vanaf 1 juli 2022 wettelijk verplicht

Voertuig crasht tijdens achtervolging op A27

Zondag morgen achtervolgde de politie een voertuig over de A27. Het verdachte voertuig reed hierbij diverse malen tegen het verkeer in. Ze werden hiervoor ter hoogte van Nieuwendijk afgestraft.  Het voertuig, waarin drie personen crashte en konden aangehouden worden.

Lees meer »

Veilig varen, pas op voor boetes

"Varen zonder vaarbewijs, te snel varen, geen reddingsvesten aan boord. Het voorbije jaar zijn er in de regio rond Gorinchem aanzienlijk meer boetes uitgedeeld voor overtredingen op het water. " Dit lezen we vandaag in AD Rivierenland. Hieronder vindt u aanwijzingen voor bestuurders/bezitters van vaartuigen.

Lees meer »

Aanhouding drugsdealers met inzet taser

Gisteren zagen collega's in Hardinxveld-Giessendam een opvallend voertuig. Bij de controle bleek de bestuurder een man uit Gorinchem te zijn. De bestuurder was bij ons bekend voor drugs gerelateerde feiten. De bijrijder kon zich niet identificeren en bleek later ook uit Gorinchem te komen. De bijrijder was erg druk met zijn handen bij zijn kruis, en er was een onnatuurlijke bobbel zichtbaar...

Lees meer »

Man gestoken in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - Woensdagochtend heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam. Hierbij is een 27-jarige man uit Papendrecht gewond geraakt. Kort na het incident kon een 29-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam worden aangehouden. De politie gaat uit van een ruzie in de relationele sfeer.

Lees meer »

Auto uit de bocht in binnenstad

Op de kruising Arkelstraat/Haarstraat/Rosmolensteeg is zondagmorgen een auto uit de bocht gegaan. Komende uit de Haarstraat de Arkelstraat in richting Paardenwater, vloog een bestuurder uit de bocht en ramde daarbij een lantaarnpaal.

Lees meer »

Woninginbrekers aangehouden in Leerbroek!

In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 juni  rond 04.08 uur, kreeg de politie een melding van een heterdaad woninginbraak in Leerbroek. Met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Direct kon een vrouwelijke verdachte worden aangehouden! 

Lees meer »

Burgemeester als Brandweerman

Gisteren werd er in een tuin een wespennest weggebrand. Dit ging niet helemaal goed. Er kwam iets te veel vuur aan te pas en er ontstond een brandje. Om verdere schade te vermijden werd de brandweer gebeld.

Lees meer »

Gewonde bij ongeval op N848 bij Vuren

Bij een ongeval op de N848-Zeiving ter hoogte van Vuren is maandagmiddag 25 juli een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 12:45 uur ter hoogte van de kruising met de Leuvense Kweldijk. Bij het ongeval waren een tractor met aanhanger en een auto betrokken

Lees meer »

Man op elektrische fiets botst achterop stilstaand busje

Een fietser is zaterdagmiddag 23 juli 2022 op de Voermanstraat in Gorinchem achterop een geparkeerd busje gebotst. Volgens omstanders ging het om een harde klap. De elektrische fiets raakte beschadigd en ook aan het busje ontstond schade. Onder meer de achterruit van het busje ging kapot.

Lees meer »