Zinkend schip op de Merwede

Update: 28 mei - De duwboot die zondagmiddag op de Boven-Merwede bij Gorinchem zonk, is geborgen. Het vaartuig is vervolgens naar een bergingsbedrijf overgebracht.

Lees meer »

Auto naast de weg

In de vroege uurtjes van zondag 26 mei 2024 snelden verschillende hulpdiensten naar de Parallelweg in Arkel na een melding over een auto die naast de weg stond. Om 03.15 uur arriveerden ze op de plek des onheils.

Lees meer »

Politie naar vechtpartij in Gorinchem; man gewond

De politie is zaterdagavond 25 mei in Gorinchem uitgerukt voor een melding van een vechtpartij met een mes. Rond 21.30 uur werd de vechtpartij gemeld op de Twijnderstraat. Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse en een man werd aangehouden.

Lees meer »

Kinderen mishandelen jongen

Vrijdagmorgen rond 08:15 uur werd er een jongen ernstig mishandeld door meerdere kinderen bij het station in Gorinchem. De politie zoekt naar de daders. De jongen liep verwondingen op aan zijn lichaam en met name aan zijn hoofd. 

Lees meer »

Zorgen om koeien bij hoge waterstand

De bovenstaande foto is enige tijd geleden genomen. De koeien genieten van de zon, het gras en het koele water van de Merwede. Vaak zijn ze te zien vanaf Buiten de Waterpoort, bij de aanlegsteiger van de veerdienst Riveer.

Lees meer »

Auto botst frontaal tegen boom in Vuren

In Vuren is woensdagavond 22 mei 2024 een auto met twee inzittenden tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 19:30 uur op de Molenweg. Politie, brandweer en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor hulp.

Lees meer »