Burenruzie escaleert tot steekincident

Woensdagavond, omstreeks 21.20 uur meldde de politie een steekpartij. Ter plaatse aangekomen bij de Gildenweg werd één lichtgewonde vrouw  aangetroffen. Een 26-jarige Gorinchemmer is direct gearresteerd op verdenking van betrokkenheid.

Lees meer »

Steekpartij op parkeerplaats Hoefslag

Aan de Hoefslag, aan de kant van de Mollenburgseweg, raakte donderdag rond 23:20 uur een 20-jarige Gorinchemmer gewond bij een steekincident. Bij aankomst waren de directe betrokkenen al vertrokken. Een gewonde persoon werd behandeld. 

Lees meer »

Bestuurder vlucht na botsing

Op de Gildenweg in Gorinchem heeft dinsdagavond 20 februari 2024 omstreeks 18.00 uur een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Na de botsing ging één van de bestuurders er direct vandoor. De tegenpartij besloot de achtervolging in te zetten en wist de vluchtende auto op de Gerard van Lomstraat klem te zetten. Daar liet de man zijn auto achter en vluchtte te voet verder.

Lees meer »

Vrijwilligers zoeken opnieuw naar Yoran

Dit weekend hebben vrijwilligers opnieuw gezocht naar de 16-jarige Yoran uit Sleeuwijk, die sinds 24 december wordt vermist. Met behulp van honden en drones werd er gezocht in de Biesbosch, maar tot op heden ontbreekt ieder spoor van de jongen.

Lees meer »

Tuinhuisjes in brand op Volkstuinvereniging "Onze Vrije Tijd"

In de vroege uren van zondagmorgen, vond er een tragisch incident plaats  op het terrein van de Volkstuinvereniging "Onze Vrije Tijd", gelegen aan de Kleine Schelluinsekade in Gorinchem. Meerdere schuurtjes zijn ten prooi gevallen aan een verwoestende brand, die omstreeks 05.00 uur uitbrak onder nog onbekende omstandigheden.

Lees meer »