Meer muziek tijdens Culturele Zondag

Gepubliceerd op 11 april 2024 om 10:00

Op 14 april is het weer Culturele Zondag. Dit evenement staat open voor pop-up optredens, waardoor verrassende toevoegingen aan het programma mogelijk zijn. Dit jaar heeft De Bazuin, hoewel geen vaste deelnemer, besloten om een voorjaarsconcert te organiseren als bijdrage aan de Culturele Zondag.

Het concert belooft een prachtige toevoeging te zijn aan het programma op 14 april. De entree is gratis en het concert begint om 13.00 uur in ‘De Harmonie’ aan de Dalemwal.

Café De Keizer, gelegen aan de Keizerstraat 14, presenteert opnieuw het populaire Poetry & Wine concept. Gasten kunnen genieten van live poëzie terwijl ze genieten van heerlijke wijnen. Deze zondag zal worden gevuld met poëzie in de breedste zin van het woord, met liedteksten op muziek uitgevoerd door het duo Polkadot. Het evenement begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Een andere aanrader tijdens deze Culturele route is het optreden van de familiefolkformatie Liguster in huistheater Het Zevende huis. Moeder Helga Buitelaar zingt samen met dochters Erin en Dane Blom en haar man Johan van Drunen. Op een gevarieerd instrumentarium brengen zij grappige, ontroerende, swingende en intrigerende muziek. De optredens duren 45 minuten en starten om 15.00 uur en 16.00 uur. Er staat een hoed voor donaties en er worden koffie, thee en lekkernijen geserveerd.