Cultuurmaand start met Dé Zomer Picknick

Gepubliceerd op 6 mei 2024 om 09:22

Vrijdagavond 31 mei en zaterdagavond 1 juni vindt voor de eerste keer Dé Zomer Picknick plaats in Gorinchem. Deze bijzondere en verrassende picknick is de start van de Cultuurmaand, omdat cultuur en samen eten verbindt. Cultuur maakt wie we zijn en is van iedereen.

“De Cultuurmaand was er al, maar vond plaats onder de naam iktoon. Zo heette de landelijke campagne om de amateurkunst in de schijnwerpers te zetten”, vertelt de enthousiaste cultuurcoach Raija de Hoog. “De activiteiten waren al typisch Gorcums”.

“Deze editie wilden we graag met een bijzondere culturele beleving starten. Dit is Dé Zomer Picknick geworden. Een picknick op een geheime locatie in Gorinchem. De avond is gevuld met divers cultureel entertainment en muziek van verschillende werelddelen. Ik verklap nog niet te veel, maar het wordt heel bijzonder.”, zegt de Hoog stralend.

Het plezier begint thuis bij het voorbereiden van je picknick gerechten en het vullen van je picknicktas. De organisatie zorgt voor dé perfecte picknicksfeer met de benodigde tafels, stoelen, entertainment, koffie, thee en ijs na afloop. Deelname kost 5 euro per persoon, het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie en tickets via Dé Zomer Picknick 31 mei en 1 juni vind je op gorincheminspireert.nl.

Foto: Magisch entertainment tijdens culturele picknick in Gorinchem