Workshop Cyanotypie in Natuurcentrum

Gepubliceerd op 1 juli 2024 om 13:32

In deze workshop duik je in de wereld van Cyanotypie, een van de oudste fotografische technieken. Onder leiding van Els van Lis leer je hoe je papier lichtgevoelig maakt en ga je zelf aan de slag met het maken van afdrukken.

Of het nu gaat om planten, een eigen tekening of delicate stoffen zoals kant, je krijgt de kans om volop te experimenteren. Aan het einde van de workshop neem je niet alleen je eigen creaties mee naar huis, maar ook een schat aan nieuwe kennis.

Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in door een e-mail te sturen naar activiteiten@natuurcentrumgorinchem.nl. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  • Programma: Ontvangst vanaf 13.30 uur
  • Start om 14.00 uur
  • Afsluiting om 15.30 uur
  • Deelnamekosten: € 12,50 per persoon

De getoonde afbeelding dient alleen ter illustratie van de techniek

Deze workshop maakt deel uit van het Natuuratelier, waar we in mei en juni verschillende creatieve workshops voor volwassenen aanbieden. Raadpleeg de activiteitenkalender voor andere data en workshops.

Deze sessies zijn een donatie van verschillende creatieve geesten aan het Natuurcentrum, met deze workshop specifiek geschonken door vakvrouw Els van Lis. Door deel te nemen aan deze workshops steun je het Natuurcentrum en help je ons voortbestaan.

Als je extra wilt bijdragen aan het Natuurcentrum, zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een contante donatie doen in de melkbus of bij de kassa met een 'pay as you feel'-systeem. Of word een Pauwvakker door je eigen Pauwvakje te kopen op Welkom Pauwvakker!