Gezellige Garagesale in Wijdschild: Schattenjacht voor Iedereen!

Gepubliceerd op 2 september 2023 om 18:48

Op een mistige zaterdagochtend, 2 september, transformeerde de rustige buurt van Wijdschild zich in een waar paradijs voor schatzoekers. De bewoners hadden hun opritten omgetoverd tot verkoopstands, waar een grote hoeveelheid van tweedehands items, curiosa en snuisterijen te vinden was. De attributen, die lange tijd verstopt lagen op zolders, in garages en in verborgen hoekjes, lagen hier voor hun garagedeur voor een spotprijsje te koop.

De mist weerhield de koopjesjagers niet. Met enthousiasme en een vleugje avontuur, begaven ze zich op een zoektocht naar unieke vondsten. Of je nu op zoek was naar vintage kleding, speelgoed, boeken of huisdecoratie, de Garagesale had het allemaal te bieden.

Voor de kinderen was deze dag eveneens een feest. Ook zij kregen de kans om te snuffelen en vonden enkele schatten die ze maar al te graag mee naar huis namen.

En laten we niet vergeten dat het belangrijkste bij een Garagesale niet alleen het kopen is, maar ook het genieten van heerlijk hapjes en drankjes. Voor wie nog wat geld over had na al dat winkelen, was er de ijsboerderij met een wagen waar heerlijke ijsjes werden geserveerd. Een perfecte manier om even op adem te komen en te genieten van een verfrissend tussendoortje.

De Garagesale was alleen mogelijk dankzij de steun van verschillende sponsoren. Dit waren de Glazenreiniger OLRO service, Plus Elbert van den Doel, Loeff bloemen, Dukes, Micros Internetdiensten en de gemeente Gorinchem.

foto's: GP-buro