Sinterklaashuis en Sinterklaaswinkel komen terug naar Gorinchem!

Gepubliceerd op 24 september 2023 om 13:18

Het is weer die tijd van het jaar! Sinterklaas en zijn trouwe knechten komen terug in Gorinchem en hebben een nieuw thuis gevonden op een wel heel bijzondere locatie: de Spijksepoort, in het voormalige "Swiss Sense" pand. Dit jaar delen ze deze locatie met de enthousiaste Modelbouwclub Gorinchem, want de Sint is dol op treintjes!

Chefpiet heeft dit jaar niet stilgezeten en heeft een heerlijke winkel geopend, gevuld met lekkernijen die je alleen in de sinterklaasperiode kunt vinden. De knutselpieten hebben hun creatieve talenten ingezet en prachtige decoraties gemaakt die je kunt bewonderen en aanschaffen. Het beste van alles is dat alle opbrengsten ten goede komen aan de Sinterklaasstichting, die jaarlijks zorgt voor een onvergetelijke Sinterklaasviering voor kinderen in Gorinchem.

Openingstijden:

  • Vanaf woensdag 1 november

  • Elke woensdagmiddag van 12:00 tot 17:00 uur

  • Elke donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur, met een spetterende Pietendisco van 19:00 tot 20:00 uur!

  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

  • Zondagen van 12:00 tot 16:00 uur

Kom gezellig langs met je familie en vrienden om Sinterklaas en zijn pieten te ontmoeten, te genieten van heerlijke lekkernijen, decoraties te bewonderen en deel te nemen aan de feestelijke Pietendisco. Het Sinterklaashuis en de Sinterklaaswinkel zijn de perfecte plekken om helemaal in de sinterklaassfeer te komen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Men hoopt jullie daar te zien!