Kroegenrun Roparun team 151 Hans Anders

Gepubliceerd op 29 januari 2024 om 13:06

Aanstaande zaterdag, 3 februari, staat er een bijzonder evenement op de agenda, georganiseerd door Roparun Team 151 Hans Anders. Dit initiatief heeft als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker, met specifieke steun voor palliatieve zorg.

Op deze dag zullen de teamleden lopen en fietsen door de straten, waarbij ze drie kroegen aandoen. Dit alles draagt bij aan het verzamelen van fondsen ter ondersteuning van de Roparun, die plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend. Tijdens deze grootschalige estafetteloop legt het team de indrukwekkende afstand van Parijs naar Rotterdam af, met een totale lengte van maar liefst 540 kilometer.

Voor degenen die niet in staat zijn om persoonlijk aanwezig te zijn bij het evenement, is er de mogelijkheid om een bijdrage te leveren via de  QR-code op onderstaande poster. Jouw donatie draagt rechtstreeks bij aan dit bewonderenswaardige doel en de ondersteuning van palliatieve zorg voor mensen met kanker.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit inspirerende initiatief en samen een verschil te maken voor degenen die worden getroffen door kanker. Laten we samen streven naar een wereld waarin palliatieve zorg toegankelijk is voor iedereen die het nodig heeft.

Kom langs zaterdagavond 3 februari 2024 in Café de Mop, Pub 10 en Café 't Uyltje te Gorinchem