Dansgroep Xpress uit Gorinchem zoekt steun voor deelname aan het EK Dance Stars in Duitsland

Gepubliceerd op 5 februari 2024 om 11:22

Het dansteam Xpress uit Gorinchem heeft zich gekwalificeerd voor het prestigieuze EK Dance Stars in Duitsland, dat plaatsvindt van 9 tot en met 12 mei. Om deze unieke kans te benutten, zijn de twaalf getalenteerde meiden een inzamelingsactie gestart op het GoFundMe-platform.

In hun enthousiasme delen de meiden: "Wij zijn een team van twaalf meiden en willen hier ontzettend graag heen. Om dit te realiseren hebben wij 7000 euro nodig. Dit is een aanzienlijk bedrag, en daarom doen wij een beroep op iedereen die ons wil steunen. Alle kleine beetjes helpen."

Het streefbedrag van de inzamelingsactie is vastgesteld op €7.000. Het geld zal worden gebruikt om de reiskosten, accommodatie en deelnamekosten aan het EK Dance Stars te dekken. De dansgroep hoopt op de vrijgevigheid van zowel de lokale gemeenschap als dansliefhebbers om hun droom te verwezenlijken.

Dansgroep Xpress nodigt iedereen uit om de campagne te bekijken en indien mogelijk een bijdrage te leveren. De steun wordt niet alleen gewaardeerd, maar helpt ook om deze getalenteerde dansers de kans te geven om Nederland te vertegenwoordigen op het EK Dance Stars.

eigen foto: Dansteam Xpress