Lactatiekundige en draagdoekconsulente Anita naar MamaCafé

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 11:31

Op vrijdagochtend 8 maart van 10.00 tot 12.00 uur hebben we tijdens het MamaCafé van de LimonadeBrigade in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 bezoek van Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden.

Deze ochtend legt Anita zwangeren en jonge moeders alles uit over het bij je dragen van de baby in een draagdoek. Jullie mogen de verschillende draagdoeken bekijken, voelen en even proberen. Ook leer je hoe je ze kunt gebruiken en wat de verschillen zijn tussen de diverse draagdoeken, zo wordt er uitleg geven over de ‘geweven’ en ‘rekbare’ draagdoek. Natuurlijk is er tijd om vragen te stellen. De consulente kan korte eenvoudige vragen beantwoorden. Met plezier geeft ze tips of een advies op maat. Heb je een ingewikkeldere of lange vraag, dan kan ze je doorverwijzen voor een afspraak bij een van de consulenten.

Overweeg je om je kindje te gaan dragen en wil je weten of dragen iets voor je is en welke draagdoek dan het beste bij jou past? Kom dan naar deze leuke ochtend! 

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl .