Eerste editie van de Vestingregatta

Gepubliceerd op 5 april 2024 om 09:25

Dit jaar bestaat de Gorcumse Roei & Zeil Vereniging 100 jaar. Ter ere van dit jubileum organiseert de Gorcumse op 7 april 2024 een roeiwedstrijd. Alle roeiliefhebbers worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze mijlpaal in de roeigeschiedenis: de eerste editie van de Vestingregatta 

Een roeiwedstrijd op het prachtige Kanaal van Steenenhoek! Midden in het groene hart, in het pittoreske en historische vestingstadje Gorinchem, dat bekend staat als de mooiste vestingstad van Nederland. Het belooft een feestelijke dag vol plezier, prestaties en camaraderie te worden.

Roeien op het Kanaal van Steenenhoek biedt een unieke ervaring. Met zijn kalme water, omgeven door wuivend riet en temidden van de ganzen, futen, eenden en zwanen, is dit kanaal het decor voor een prachtige roeiwedstrijd. Of je nu een doorgewinterde roeier bent of net begint met deze geweldige sport, deze primeur biedt voor elk niveau een unieke kans. Met veel verschillende nummers is er een uitdaging op maat voor iedereen. Dus verzamel je team, en bereid je voor op een dag vol adrenaline op het water.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze eerste editie van de Vestingregatta en schrijf je vandaag nog in. We zien je graag in Gorinchem op 7 april voor een dag vol spanning, plezier en mooie herinneringen!