Derde Editie Pasar Malam Gorinchem Verhuist naar Evenementenhal

Gepubliceerd op 4 april 2024 om 10:52

Het weer zal geen spelbreker zijn voor de derde editie van de Pasar Malam Gorinchem. Dit keer in een gloednieuwe setting: de Evenementenhal Gorinchem.  Het vindt plaats van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september in de Evenementenhal in Gorinchem, waar het weer geen invloed heeft op de festiviteiten

Het organiseren van een buiten-evenement in de binnenstad bracht de nodige uitdagingen met zich mee, vooral op financieel vlak. Maar dankzij de vastberadenheid om bezoekers het beste te bieden, heeft de organisatie besloten om naar binnen te verhuizen. Een nieuwe ervaring, zonder dat de weersomstandigheden daarbij een rol spelen.

Hoewel het evenement dit jaar niet meer gratis toegankelijk zal zijn, streeft men ernaar om een betaalbare entreeprijs te hanteren. Bovendien biedt de Evenementenhal Gorinchem een veel grotere ruimte, waardoor het feest nog groter en spectaculairder kan worden dan ooit tevoren.

Een bezoek aan de evenementenhal brengt je direct in de echte sfeer van de Pasar Malam. Laat je zintuigen prikkelen door het kleurrijke aanbod van kraampjes, de exotische geuren en de heerlijke smaken die je meevoeren op een reis door de rijke Indische cultuur. Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar nieuwe smaken, of een cultuurliefhebber die wil genieten van traditionele muziek en dans, er is voor elk wat wils op de Pasar Malam Gorinchem.

Bovendien biedt de locatie van de Evenementenhal goede mogelijkheden voor gratis parkeren, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van het evenement.

Markeer het evenement in je agenda en bereid je voor op een weekend vol plezier, ontdekkingen en heerlijke verrassingen. De Pasar Malam vindt plaats van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september in de Evenementenhal in Gorinchem.

archieffoto's 2023: GP-buro