Uilenhof doet Sponsorloop met Pasen

Gepubliceerd op 18 maart 2024 om 10:10

Zoals elk jaar is Uilenhof van plan om met Pasen een goed doel steunen en dit jaar hoefde de school daar niet eens zelf over na te denken. De leerlingen opperden zelf het plan voor een grootse sponsorloop.

Karlijn en Tess uit klas 1 hebben bedacht dat ze naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht gaan skeeleren om geld op te halen voor KiKa. Wat een mooi plan! Heel bijzonder dat zij zo'n grote uitdaging aangaan om geld op te halen voor anderen die het nodig hebben! Zij kwamen op dit idee omdat in hun eerste klas zit een leerling die ziek is. Deze jongen heeft een hersentumor en nu hebben deze klasgenoten van hem bedacht om te gaan skeeleren vanaf de Uilenhof naar het Prinses Maxima Centrum.

Dick uit klas 3 gaat deze zomervakantie niet op een ontspannen vakantie maar gaat klaslokalen bouwen in Bolivia met de organisatie 'World Servants'. Hoe knap is dat! In je eigen vakantie aan het werk voor iemand anders zonder dat je ervoor betaald krijgt.

En wat zij kunnen, kunnen andere leerlingen ook! Deze gaan bij de Uilenhof in de mentorlessen, de komende weken, aan de slag met een eigen sponsoractie. Een sponsorloop na de paasviering, die in het teken zal staan van het ophalen van zoveel mogelijk geld voor de bovenstaande goede doelen!

Doet u ook mee, als leerlingen van Uilenhof een beroep u doen? Of scan de QR code op de poster hieronder.