Ontdek de Gouden Eieren in Hartje Gorcum - Een Uitnodiging tot Avontuur!

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 19:49

Van 23 tot en met 30 maart komt de bruisende stad Hartje Gorcum tot leven met een onvergetelijke speurtocht naar twee verborgen gouden eieren per dag! Verscholen in de kronkelende straten van de historische binnenstad en zelfs binnenin enkele winkels, wachten deze kostbare eieren om ontdekt te worden.

De eerste dag van deze spannende zoektocht was een groot succes, met talrijke enthousiaste deelnemers die de binnenstad doorkruisten op zoek naar deze schatten. Fotograaf Michel de Ruiter was erbij, gewapend met zijn camera, en hoewel hij steeds net te laat was om zelf een gouden ei te vinden, genoot hij volop van de opwinding van het zoeken en het vastleggen van dit bijzondere evenement.

Maar maak je geen zorgen als je nog niet hebt deelgenomen! Je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om je aan te sluiten bij deze opwindende speurtocht en misschien zelfs een Bliekenbon ter waarde van €50 of zelfs €100 te winnen!

Hoe Doe Je Mee?

  1. Volg Hartje Gorcum op Instagram, Facebook of TikTok via onderstaande links:

  2. Elke dag tussen 23-30 maart worden er op de sociale mediakanalen van Hartje Gorcum drie hints per Gouden Ei bekendgemaakt.

  3. In elk ei bevindt zich een unieke code en het adres van de VVV.

  4. Wanneer je een Gouden Ei vindt, ga dan naar de VVV om het in te wisselen voor een Bliekenbon ter waarde van €50 of €100.

  5. Ga mee op dit avontuurlijke speurspel en ontdek de verborgen schoonheid van de vestingstad Gorcum!

  6. De gelukkige vinder wordt uitgenodigd om een selfie met de vindplaats online te delen met de hashtag #hartjegorcum.

Sluit je aan bij de opwinding terwijl Hartje Gorcum overspoeld wordt door gouden ei-koorts! Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest opwindende evenementen van het jaar en maak kans op fantastische prijzen. Ga op ontdekkingstocht door de prachtige straten van Gorcum en wie weet vind jij een van de kostbare Gouden Eieren!

foto's: Michel de Ruiter