Stichting Zomerfeest Gorinchem heeft een nieuwe voorzitter: Paul Bondam

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 10:33

Stichting Zomerfeest Gorinchem kondigt aan dat Paul Bondam de nieuwe voorzitter is vanaf 1 maart, waarbij hij de voorzittershamer overneemt van Ard Blom. De zomerfeesten zullen in 2024 duren van dinsdag 29 tot en met zondag 25 augustus.

Ard Blom heeft sinds 2013 een nauwe betrokkenheid bij het Zomerfeest gehad. Hij begon als sponsor, werd vervolgens penningmeester vanaf 2016 en bekleedde sinds 2018 de functie van voorzitter. Gedurende deze tijd heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Zomerfeest zoals we dat vandaag kennen: een feest dat na 40 jaar nog steeds jong en oud verbindt, met een gevarieerd programma georganiseerd door meer dan 80 vrijwilligers uit Gorinchem, en mogelijk gemaakt door het lokale bedrijfsleven.

Als tiende voorzitter in 40 jaar Zomerfeest, zal Paul Bondam de leiding nemen over de stichting en haar grote groep vrijwilligers. Hij zal zich inspannen om het Zomerfeest Gorinchem verder te ontwikkelen en te versterken.

Paul Bondam brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol als voorzitter van Stichting Zomerfeest Gorinchem. Hij is een ondernemer en directielid van diverse bedrijven.

In zijn nieuwe rol zal Paul zich richten op het voortzetten van het succes van het Zomerfeest Gorinchem en het versterken van de banden met de lokale gemeenschap, sponsoren en partners. Het doel is om gezamenlijk een onvergetelijke ervaring te creëren voor de bezoekers van het Zomerfeest.

Over zijn benoeming zegt Paul: "Ik kijk ernaar uit bij te dragen aan Zomerfeesten die de inwoners van Gorinchem vanaf 6 jaar tot en met 98 jaar blijven verbinden."

foto: Etiënne Hessels